Gravid
Graviditet-fotoshoot foregår - efter eget valg - med eller uden familie. Jeg har ikke noget tøj, så det skal du selv medbringe - f.eks.: En flot kjole, en kimono, undertøj (gerne sæt). Det er selvfølgelig alt efter hvilken type billeder du ønsker. Du er i trygge hænder ved mig - og jeg ligger ALDRIG noget online uden din accept. Jeg kan godt lide at lege med lys og baggrund, så du får lidt forskelligt.
Nyfødt
Det er magisk at få lov til at forevige jeres lille nyfødte - Tak !
Jeg sætter 3 timer af - så er der tid til amning/flaske, bleskift, berolige (og forfra). Hvis vi er færdige før betyder det bare at jeg hurtigere kan komme til at redigere jeres billeder. For at få det allerbedste resultat skal billederne gerne tages, mens baby er helt ny - dvs. indenfor 14 dage. Det kombineret med at jeg sætter god tid af betyder at jeg gerne vil have en forhåndsbookning allerede før baby er født ! Har du ikke nået det, så skriv alligevel - ofte kan jeg trylle lidt for de nyfødte! :)
Børn
Jeg synes, det er fantastisk at følge babyer i deres aller første år! Men jeg tager billeder af børn i alle aldre og lytter meget til hvad I måtte ønske og gør mit absolut bedste for at det lykkes! Børn er fantastiske at tage billeder af og der er aldrig to fotograferinger der er ens. :-) Mit mål er at det et en god oplevelse for både store og små.
Unge, voksne, CV m.m.
Bryllup
Det er en fornøjelse at være en del af jeres store dag! Når I booker mig skal I vide at jeg synes detaljebilleder, stemningsbilleder og billeder fra festen er MINDST lige så vigtige som "lokationsbillederne" - og det er også de førstnævnte jeg virkelig nyder at tage, når jeg skal indfange JERES dag. (Jeg har desværre ikke festbilleder jeg kan vise frem, da det ville kræve skriftligt samtykke fra alle gæster). Ønsker i billeder der indfanger de gode øjeblikke, billeder der fanger stemningen - så er det mig I skal vælge. Vægter I derimod location-billeder højest og ønsker "kunstværker" herfra med megen redigering, så er det en bryllupsfotograf med speciale i netop dette I skal have fat i :-) - og måske kun benytte mig til festen.
Back to Top