Den hurtige:
Fotograf med speciale i børn
Født og opvokset i Hodsager (1988)
Mor til Malthe (2014) og Nea Marie (2016)
Gift med Karsten
Bosat i Mejrup uden for Holstebro
Studie indrettet i tidligere garage
Deltidsansat i Sparekassen Thy - Holstebro

Den Lange:
Jeg har altid været helt vild med fotografering, lige siden jeg fik mit første "rigtige" kamera i konfirmationsgave. I 10. klasse skrev jeg projekt om det at være fotograf og troede jeg skulle starte på uddannelsen - men jeg fik af vide at de gerne så man var ældre og have noget med i baggagen. Det blev Handelsskole og derefter en uddannelse til bankrådgiver i Sparekassen Thy. 
Drømmen var der stadig, men det lykkes mig ikke at finde en praktik plads i fotoverdenen og i mellemtiden blev jeg egentlig også ret glad for arbejde og ikke mindst kollegaer i Sparekassen, så jeg lagde drømmen på hylden og hyggede mig kun med lidt landskabsfotografering i ny og næ.
I 2014 blev jeg mor til min ældste - Malthe - og begyndte så småt at ville det der foto mere og mere igen. Jeg tog nogle online kurser i fotografering og redigering.
I 2016 blev jeg mor til Nea, og allerede under graviditeten besluttede jeg at jeg i hvert fald ikke skulle til andre fotografer og have månedsbilleder m.m. - det kunne jeg selv.
Jeg tilmeldte mig Key point photography academy - en 2 årig selvbetalt kursus baseret fotografuddannelse. Samt et par kurser ved fotograf Anita Toft og Online ved Ana Brandt.
I 2017 tog jeg skridtet - jeg fik cvr.nr. og brugte det sidste af min barsel på at fotografere andre børn - hidtil havde det jo bare været mine egne og venners børn (og venners venner).
Jeg er stadig ansat i Sparekassen Thy, men på deltid, så hver tirsdag kan jeg fotografere jeres skønne børn - og jeg ELSKER det ! Udover tirsdage har jeg flex muligheder på mit arbejde - typisk vil hverdags morgen og eftermiddag, derfor også være muligt, samt 1-2 weekender i måneden.
Back to Top